Feed-aggregator

Stamboom Doedel

Genealogie Online -

Stamboom Doedel is samensteld door Corina Buwalda en bevat informatie over onder andere de familie Doedel, Van den Akker, Postma, Van Valkengoed, Zwart, Klappe, Jorning, Anderson en Adema.

Stamboom Doedel bevat genealogische informatie over 246 personen.

Stamboom Slotboom

Genealogie Online -

Stamboom Slotboom is samensteld door Carl Slotboom en bevat informatie over onder andere de familie Slotboom, Viveen, Kastermans, Bammens, Klein Nagelvoort, Balk, De Jong, Schuite en Ter Maat.

Stamboom Slotboom bevat genealogische informatie over 619 personen.

Stamboom Overduijn

Genealogie Online -

Stamboom Overduijn is samensteld door Wim Overduijn en bevat informatie over onder andere de familie Overduijn, Bugter, Abbestee, Tronchet, Van Loon, Bartels, Schuyt, Kraaijenbrink en Van den Dungen Bille.

Stamboom Overduijn bevat genealogische informatie over 3.514 personen.

Stamboom Rijnen

Genealogie Online -

Stamboom Rijnen is samensteld door Jens Rijnen en bevat informatie over onder andere de familie Van Kasteren, Cruijssen, Rijnen, Heefer, Van de Ven, Brokken, Trommelen, Jacobs en Smits.

Stamboom Rijnen bevat genealogische informatie over 172 personen.

Genealogie Van Duijvenbode, Kool, Van der Wilt, Gosliga, Van der Staaij, Dollee, De Bruijn, Van Noordwijk

Genealogie Online -

Genealogie Van Duijvenbode, Kool, Van der Wilt, Gosliga, Van der Staaij, Dollee, De Bruijn, Van Noordwijk is samensteld door Wim van Duijvenbode en bevat informatie over onder andere de familie Van Duijvenbode, De Bruyn, Parlevliet, Van Noordwijk, Van der Wilt, Van der Staaij, Loopuyt, Van Sloten en Dollee.

Genealogie Van Duijvenbode, Kool, Van der Wilt, Gosliga, Van der Staaij, Dollee, De Bruijn, Van Noordwijk bevat genealogische informatie over 2.446 personen.

Stamboom Hokke

Genealogie Online -

Stamboom Hokke is samensteld door John Hokke en bevat informatie over onder andere de familie Hokke, Schr?der, Van der Graaf, Capello, De Graaf, De Groot, Paul, Van Wattum en Hocke.

Stamboom Hokke bevat genealogische informatie over 1.193 personen.

Stamboom Jaspers

Genealogie Online -

Stamboom Jaspers is samensteld door Ria Visser en bevat informatie over onder andere de familie Jaspers, Behren, Van Klaveren, Streefland, Hermans, Ton, Görten, Rutten en Monnes.

Stamboom Jaspers bevat genealogische informatie over 140 personen.

Pagina's

Abonneren op Stambomen.net aggregator