Genealogie Online

Genealogie Perdok en Wouters

Genealogie Perdok en Wouters is samensteld door Yoarra en bevat informatie over onder andere de familie Perdok, Wouters, Van Beem, Geertsma, Van Wieren, Hendriks, Homan, Jans en Koornstra.

Genealogie Perdok en Wouters bevat genealogische informatie over 1.845 personen.

Stamboom De Groote

Stamboom De Groote is samensteld door Norah De Groote en bevat informatie over onder andere de familie De Groote, De SCHEPPER, Pottie, Van Weehaeghe, De Schepper, Mortier, Van WEEHAEGHE, Stragier en DEBUYCK.

Stamboom De Groote bevat genealogische informatie over 960 personen.

Stamboom Westerhof

Stamboom Westerhof is samensteld door D.Westerhof en bevat informatie over onder andere de familie Westerhof, Immeker, Schuurman, De Graaf, Schiphorst, Van Unen, Bosscher, Van Veen en Baas.

Stamboom Westerhof bevat genealogische informatie over 871 personen.

Familie van der Pol

Familie van der Pol is samensteld door Willem van der Pol en bevat informatie over onder andere de familie Poelsma, Van der Pol, Kuipers, Hoekstra, Huitema, Witteveen, Houbeyn, Hagedoorn en Rietstra.

Familie van der Pol bevat genealogische informatie over 2.618 personen.

Stamboom Pauwels

Stamboom Pauwels is samensteld door Nadine Pauwels en bevat informatie over onder andere de familie Pauwels, Van Wesemael, Herteweg en Van den Berg.

Stamboom Pauwels bevat genealogische informatie over 21 personen.

Familie Timpman

Familie Timpman is samensteld door Ed en bevat informatie over onder andere de familie Timpman, Nijhuis, Westenberg, Veneman, Toet, Levenloos, Bunskoek, Constapel en Jans.

Familie Timpman bevat genealogische informatie over 44 personen.

Stamboom Griemink

Stamboom Griemink is samensteld door Ed en bevat informatie over onder andere de familie Griemink, (Alberts) Griemink, Alberts, Vos, Boxem, Brinks, Weggeman, Jagt en De Klein.

Stamboom Griemink bevat genealogische informatie over 616 personen.

Pagina's